- ماما هنامشرفة عامة القسم الدينى و الأسرة
- عدد المساهمات : 9179
نقاط : 49023
تاريخ التسجيل : 21/04/2011
طريقة بسكويت النشادر للشيف أحمد القاضي
الثلاثاء 15 أبريل 2014, 20:50
مقادير بسكويت النشادر
425 جم دقيق
150 جم ( ممكن نص سمنه من الفريزر ونص زبده من الثلاجه )
150 جم سكر بودره
40 ملل لبن يدوب فيه 25 جم نشادر
نص معلقه = 8جم بيكنج بودر
2 بيضه
الطريقه
السكر مع الزبده والسمنه يضرب لغايه ما يهيش ويبقى لونه مائل للبياض
نضع بيضه ونخلط حتى تختفى نضع البيضه التانيه ونضرب حتى تختفى
نضع البيكنج بودر مع الدقيق وننزل عليهم مع اللبن المذاب فيه النشادر ونخلط حتى يتجانس ومش يلزق فى الايد
ويشكل ويدخل الفرن على 150 درجه لمده 12 دقيقه
تركه مهمه للشيف احمد
البسكويت لما يفرش يبقى عيب من اتنين
الاول كميه البيكنج بودر كتير
التانيه كميه الدقيق قليله عايزه رشه دقيق زياده
425 جم دقيق
150 جم ( ممكن نص سمنه من الفريزر ونص زبده من الثلاجه )
150 جم سكر بودره
40 ملل لبن يدوب فيه 25 جم نشادر
نص معلقه = 8جم بيكنج بودر
2 بيضه
الطريقه
السكر مع الزبده والسمنه يضرب لغايه ما يهيش ويبقى لونه مائل للبياض
نضع بيضه ونخلط حتى تختفى نضع البيضه التانيه ونضرب حتى تختفى
نضع البيكنج بودر مع الدقيق وننزل عليهم مع اللبن المذاب فيه النشادر ونخلط حتى يتجانس ومش يلزق فى الايد
ويشكل ويدخل الفرن على 150 درجه لمده 12 دقيقه
تركه مهمه للشيف احمد
البسكويت لما يفرش يبقى عيب من اتنين
الاول كميه البيكنج بودر كتير
التانيه كميه الدقيق قليله عايزه رشه دقيق زياده
- بسكويت النشادر - الغريبة - بسكويت اللانكشير - كعك العيد - البيتى فور هدية العيد
- قرص ( منين) بالعجوة و بسكويت النشادر من الشيف اسامة
- طريقة عمل الكب كيك للشيف إلهام
- طريقة عمل بسكويت جوز الهند
- فيديو د/ مجدي القاضي عميد طب أسيوط اليوم للأستاذ / أحمد موسي اليوم عن رسوب النسبة الأكبر من طلاب الفرقة الأولى الطبيب المصري له سمعته المحلية و العربية
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى