- ماما هنامشرفة عامة القسم الدينى و الأسرة
- عدد المساهمات : 9179
نقاط : 49023
تاريخ التسجيل : 20/04/2011
طريقه السابليه الحادق
الجمعة 8 أغسطس 2014 - 16:16
طريقه السابليه الحادق
75 جم زبده 200 جم دقيق
50 جم جبنه رومى مبشوره رشه ملح
رشه فلفل بيضه واحده
تضرب البيضه مع الزبده حتى تمتزج نضع رشه الملح والفلفل والجبنه المبشوره وفى الاخر نضع الدقيق حسب حاجه العجين ممكن يبقى شويه دقيق
ونتركها ترتاح لان فيها بيض
وتفرد وتشكل فى القوالب ونضغط عليها كويس فى القالب لطرد الهوء المتكون تحت السابليه
وممكن ونشكلها بقطاعات وندهنها بالبيض ونحشيها جبنه ونغطيها بقطعه تاني من السابليه وندهنها بالبيض وتدخل الفرن
وتدخل الفرن
ولما تخرج نتركها تبرد تماما ونحضر الحشوات المختلفه
ممكن جبنه كريمى ووقطع من الليمون المخلل
ممكن جبنه كريمى وعليها وحدات من الفلفل الالوان
ممكن 50 جم جبنه ريكفور و100 جم جبنه كريمى
75 جم زبده 200 جم دقيق
50 جم جبنه رومى مبشوره رشه ملح
رشه فلفل بيضه واحده
تضرب البيضه مع الزبده حتى تمتزج نضع رشه الملح والفلفل والجبنه المبشوره وفى الاخر نضع الدقيق حسب حاجه العجين ممكن يبقى شويه دقيق
ونتركها ترتاح لان فيها بيض
وتفرد وتشكل فى القوالب ونضغط عليها كويس فى القالب لطرد الهوء المتكون تحت السابليه
وممكن ونشكلها بقطاعات وندهنها بالبيض ونحشيها جبنه ونغطيها بقطعه تاني من السابليه وندهنها بالبيض وتدخل الفرن
وتدخل الفرن
ولما تخرج نتركها تبرد تماما ونحضر الحشوات المختلفه
ممكن جبنه كريمى ووقطع من الليمون المخلل
ممكن جبنه كريمى وعليها وحدات من الفلفل الالوان
ممكن 50 جم جبنه ريكفور و100 جم جبنه كريمى
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى